Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Få behandlet din sportsskade

Aut. fysioterapeut og kropsterapeut Sarah Slot Blicher tilbyder behandling af sportsskader som en del af sin behandling. Når Sarah behandler sportsskader, benytter hun en kombinationsbehandling med bl.a. kropsterapi lært v. Body-SDS, aut. fysioterapi og Z-health, der gør behandlingen yderst effektiv.

Kundeudtalelse – Behandling for tennisalbue

“Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt…”

– Lars Barfoed

I mine behandlinger anvender jeg fx

  • Pulserende massage
  • Akupressur
  • Frigørelse af led
  • Afspænding
  • Zoneterapi
  • Vejrtrækningsterapi
  • Meridianmassage
  • Organafspænding
  • Behandling af lymfesystemet

Kontakt mig på 30 33 66 14, og få tid til behandling af din sportsskade.

Sportsskader skal behandles hurtigt

Det er godt at motionere og dyrke sport. Men desværre er der mange, der får skader, når de træner eller dyrker deres sportsgren.

Når du får overbelastningsskader, kan det både skyldes forkert og/ eller for hård træning. Men du kan også blive skadet i form af forstuvninger, fibersprængninger mm.

Du kender måske til at være frustreret,  når du er nødt til at holde pause fra din træning eller motion. Det kan være armen eller knæet, der hæver op som følge af overbelastning, eller fordi du bliver skadet.

Uanset om din problematik skyldes alpine skiskader, knæproblemer, tennisalbue, fibersprængning, forstuvning eller overbelastningsskader er det afgørende at du får gjort noget ved det hurtigt.

Problemet er, at hvis du blot kommer is på, holder skaden i ro og tager smertestillende piller, indtil symptomerne forsvinder, risikerer du at smerterne kommer tilbage, når du begynder at træne igen.

Ring og få en tid til behandling af din sportsskade, så du hurtigt kan komme i gang med at træne igen uden smerter og gentagne opbrud af den gamle skade.

Priser på min behandling.

I min behandling benytter jeg bl.a.

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking