Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Body Self Development’s System

Aut. fysioterapeut og kropsterapeut Sarah Slot Blicher uddannet ved Body-SDS.

Som både fysioterapeut og kropsterapeut uddannet ved Body-SDS kan jeg tilbyde en helt unik behandling, som kan kombinere de to behandlingssystemer.

Som fysioterapeut har jeg en stor viden om den fysiske krop og et stort indblik i adskillige diagnoser og relevante øvelser.

Som kropsterapeut uddannet ved Body-SDS har jeg et meget helhedsorienteret udgangspunkt i min behandling. Jeg inddrager altid både krop og psyke i sessionen. Der vil ofte være en del vægt på den samtaleterapeutiske del af behandlingen, da jeg arbejder meget med forståelsen af, hvordan krop og sind arbejder sammen. Ligeledes er psykoeducation også et vigtigt element i mine behandlinger, især hvis du er i et forløb hos mig. Dermed vil du have et meget bedre udgangspunkt for at forstå dig selv og derfra, bedre kunne arbejde med at komme derhen, hvor du gerne vil.

Jeg ser på hele din livssituation, også hvordan du har det psykisk, hvordan du spiser, træner, sover og så videre, da alt dette er vigtige faktorer for at have overskud og energi i hverdagen.

I min behandling benytter jeg bl.a.

 • Terapeutisk samtale
 • Psykoeducation
 • Pulserende massage
 • Bindevævsmassage
 • Zoneterapi
 • Akupressur
 • Frigørelse af led
 • Afspænding
 • Vejrtrækningsterapi
 • Meridianmassage
 • Organafspænding
 • Behandling af lymfesystemet

Alt dette kan indgå i én og samme behandling. Som følge af dette vil du ofte opleve en afspænding af kroppen samt fysisk og psykisk velvære og overskud.

Book online eller ring på 30 33 66 14, og få tid til din kropsterapi. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Hvilke problemer og diagnoser kan behandlingen afhjælpe?

Bl.a. kan behandlingerne afhjælpe:

 • Hovedpine, spændingshovedpine, migræne
 • Stress symptomer
 • Mave-/ tarmproblemer, fordøjelsesproblemer, forstoppelse, diarré m.v.
 • Vægtproblemer
 • Manglende energi
 • Væskeophobninger
 • Muskel- og ledsmerter, fx rygproblemer, trætte og ømme muskler m.v.
 • Hyperaktivitet og manglende koncentrationsevne
 • Tankemylder som fx bekymring og angtsprægede tanker

Rens din krop for affaldsstoffer

Det er rigtig vigtigt at vores lymfesystem i kroppen fungerer. Lymfesystemet er det system, der hjælper til at rense affaldsstoffer ud af kroppen.

Hvis der er blokeringer i lymfesystemet, kan affaldstofferne ikke blive transporteret væk, og de ophobes derfor i kroppen. Det svarer til, at der skal løbe vand igennem en haveslange, der er bundet knude på.

Det er behandlingens formål at binde denne “knude” op, så vandet igen kan løbe ubesværet rundt i kroppen og rense affaldsstofferne ud.

Jeg tager altid udgangspunkt i at få hele kroppen til at fungere optimalt igen og ikke kun det sted, der volder problemer. Det er derfor mine behandlinger tager en hel time. Det er vigtigt for mig at gå i dybden og tilbyde mine kunder en langsigtet effekt.

Formålet med behandlingen er at gå ind og aktivere kroppens selvhelbredende processer, så hele systemet bliver “genstartet”.

Efter behandling

Du kan opleve en vis træthed og udmattelse den dag, du har været til fysio- og kropsterapeut Sarah Slot Blicher uddannet ved Body-SDS. Det skyldes, at behandlingen har en stor udrensende effekt.

Jeg taler også med dig om, hvad du selv kan gøre for at vedligeholde effekten af behandlingen. Det kan være råd om øvelser, træning og råd til, hvordan du kan få mere psykisk overskud i din hverdag, fx ved at lave om på dine tankemønstre.

Tankerne har en enorm indvirkning på, hvordan vi har det – både fysisk og psykisk. Derfor kan fx ondt i ryggen ofte relateres til en psykisk udfordring, man bærer rundt på.

Det er vigtigt for mig at tilbyde dig en langvarig effekt af behandlingerne, så derfor arbejder jeg med årsagen til problemet i stedet for kun at arbejde med at fjerne symptomerne.

Ofte vil du føle dig træt og afslappet efter sessionen. Energien kommer igen – og ofte får du mere energi med tiden! Det kan være en idé at tage resten af dagen fri efter en session, men det er ikke et must.

Se priser på min behandling.

I min behandling benytter jeg bl.a.

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking