Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Kostvejledning og udrensning

Kostvejledning kan være en del af behandlingen hos fysioterapeut og kropsterapeut Sarah Slot Blicher.

Mange af os har kostmæssigt dårlige vaner, der kan være en stor blokering for, at kroppen kan fungere ordentligt. Det kan vise sig som en følelse af manglende overskud, fordøjelsesproblemer, hudproblemer eller allergi.

Ofte kan en simpel kostændring eller udrensning være med til at afgifte og afbalancere organer og tarmsystem. Kostændring og/ eller udrensning er en fantastisk chance for at få overskuddet tilbage!

Ring på 30 33 66 14, hør mere om kostvejledning og udrensning, og book din tid.

Kostvejledning

Det kan være svært at vide, hvilken kost der er god for dig. Gennem flere kurser i kostvejledning og flere års erfaring med udrensning og faste kan jeg give dig vejledning og redskaber til at ændre din kost, så den passer til dig.

Jeg inddrager dette, som en integreret del af min behandling, der er en helhedsorienteret behandling i en unik kombination af fysioterapi, kropsterapi lære v. Body-SDS, zoneterapi etc., som  jeg skræddersyer, så den passer til dig og dine behov.

Udrensning

En udrensning er guld værd for kroppen. Det er en chance for at give organer og tarmsystem et pusterum, så kroppen kan finde tilbage til en naturlig balance.

Det er ligeledes en optimal mulighed for at lære sin krop at kende og mærke, hvad kroppen har godt af – og ikke mindst, hvad den ikke har godt af.

Behandlingen kan for eksempel indeholde

  • Pulserende massage
  • Organafspænding
  • Behandling af lymfesystemet
  • Akupressur
  • Frigørelse af led
  • Afspænding
  • Vejrtrækningsterapi
  • Meridianmassage
  • Zoneterapi

…  og meget mere.

Kurser med kostvejledning, udrensning og faste

Jeg har gennemført flere udrensnings- og fasteforløb og er uddannet til at foretage kurser i dette. Hvis du er interesseret, så ring på 30 33 66 14 og hør nærmere.

Se priser på min behandling.

I min behandling benytter jeg bl.a.

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking