Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Z-Health Movement Reeducation Specialist og Z-Health Movement Integration Specialist

Fysioterapeut og kropsterapeut Sarah Slot Blicher tilbyder en helhedsorienteret behandling med elementer af Z-Health. Sarah er uddannelset Z-Health Movement Reeducation Specialist.

Træningssystemet er neurologisk funderet og fjerner effektivt kroniske smerter og forbedrer din præstationsevne i løbet af utrolig kort tid.

Målet med Z-Health er at:

 • Genoptræne dit nervesystem
 • Gøre dig smertefri
 • Optimere koordineringen af dine led og bevægelser
 • Forebygge skader
 • Forbedre din præstationsevne.
 • Forbedre balance og syn

Som både fysioterapeut og kropsterapeut uddannet ved Body-SDS har jeg en stor bredde i min viden og kompetencer, derfor skræddersyr jeg min behandling, så den passer lige netop til dine ønsker og behov.

Jeg kan bl.a. gøre brug af

 • Øvelser til at optimere nervesystemets funktioner
 • Pulserende massage
 • Akupressur
 • Frigørelse af led
 • Afspænding
 • Vejrtrækningsterapi
 • Meridianmassage
 • Zoneterapi
 • Organafspænding
 • Behandling af lymfesystemet

Ring på 30 33 66 14 for at høre mere eller få en tid. Har du spørgsmål, tager jeg mig gerne tid til at besvare dem og give uddybende information.

Hvad er Z-Health?

Z-Health er udviklet af den amerikanske kiropraktor Dr. Eric Cobb. Det er et sundheds- og performancesystem, der tager udgangspunkt i den nyeste neurovidenskab og undersøger sanserne systematisk.

Det er især syns-, balance- og ledsanserne har indflydelse på evnen til at bevæge sig smertefrit og effektivt. Fungerer sanserne ikke optimalt, sætter vi ind med træning af de elementer, der ikke fungerer optimalt.

Det kan foregå ved hjælp af syns- og balanceøvelser eller styrke- og smidighedsøvelser med dynamisk bevægelse af kroppens led.

Øvelserne kan udføres som en del af din hverdag med få redskaber og umiddelbar effekt. Z-Health vinder mere og mere frem og er et af de mest intelligente trænings- og behandlingssystemer til dags dato.

Årets atlet i USA om Z-health

“Anyone can train hard, but the athletes who train smart will see the greatest success. I have learned so much from Z-Health and l know I am a better athlete because of it.”

– Danielle Mack, Athlete of the year, USA Triathlon, Z-Health certified master trainer

Kontakt mig i dag for at høre mere om Z-Health og bestille din tid.

Priser på min behandling

I min behandling benytter jeg bl.a.

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking