Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Baggrund og uddannelse

Mit navn er Sarah Slot Blicher, og jeg har arbejdet med kropsterapi og fysioterapi i mange år. Jeg har altid været optaget af kroppen og samspillet mellem krop og psyke.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole, og jeg er kropsterapeut uddannet ved Body-SDS (Body Self Development’s System).

Derudover har jeg uddannelser inden for  Z-health samt en uddannelse som fitnessinstruktør. Jeg har kurser i kostvejledning fordøjelse og zoneterapi, og jeg er desuden uddannet Reiki-healer.

Interesseområde

Jeg har altid haft en stor interesse for kroppen og psyken og samspillet mellem de to.

Især nervesystemets rekationer så som stresstilstande, angst, lavt selvværd og tankemylder er nogle af mine kerneområder. Når vi ikke længere kan mærke os selv og vores egne behov, fordi alt andet fylder, så er det meget vigtigt at komme tilbage på sporet igen, så vi kan leve det liv vi allerhelst vil leve!

Jeg interesserer mig meget for selvudvikling og beskæftiger mig dagligt med psykens indflydelse på kroppen. Ved at inddrage dette aspekt i behandlingen, kan man rette op på ubalancer i kroppen. Alle tanker har et fysisk respons i kroppen – hvad end vi kan mærke det eller ej. Arbejder man med at omkode sine tankemønstre, vil det ofte også have en positiv effekt på kroppen.

Jeg har altid være fascineret af den østerlandske medicin og elsker at arbejde med energierne i kroppen via meridianbanerne, som også kan være med til at rette op på en træt krop.

Jeg holder meget af at dyrke yoga, løbe og træne. Udover dette er jeg rytter og har redet i mange år og hjælper derfor også ryttere til at være bedre i balance gennem behandling af kroppen, og til at opnå bedre præstationer på banen.

Min behandling

Gennem års arbejde med fysioterapi og derefter uddannelse hos Body-SDS med meridianarbejde, samt mange andre måder at arbejde med kroppen på, har jeg fundet min helt egen kombination i mine behandlinger.

 

 

I min behandling benytter jeg bl.a.

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Samarbejdspartnere

NOR: nordic health house

Jeg er enormt glad for at have den ene del af min praksis beliggende i behandlerhuset NOR på Nørrebro.

NOR: nordic health house er et nyt og innovativt koncept, der bygger bro mellem det etablerede og alternative sundhedshus.

Her tilbydes endvidere yoga, træning, dans, kropsbehandling, akupunktur, coaching, osteopati, helbredstjek, psykologer, psykoterapi samt erhvervsnetværk.

Og så serveres der også den bedste kaffe og en let bid mad. Læs mere om NOR her.

Personlig træner Anneli Kula Enevoldsen

Jeg har et samarbejde med personlig træner Anneli Kula Enevoldsen.

Jeg har fundet mit match inden for personlige trænere – nemlig en, der ser helhedsorienteret på træning!

Derfor har jeg valgt at samarbejde med Annelike, som du kan læse mere om her.

Du får oven i købet rabat på personlig træning og sportscoaching hos Annelike, hvis du er klient hos mig.

Psykoterapeut MPF Nina Reventlow

I min verden kan man ikke skille det psykiske og fysiske ad. Derfor ser jeg både på det fysiske og det psyiske aspekt i mine behandlinger, men det er også min erfaring, at man som klient kan få rigtig meget ud af at kombinere kropsterapi med psykoterapi.

Nina Reventlow er uddannet psykoterapeut og coach. Nina møder dig lige præcis der, hvor du er og man føler straks, at man kan fortælle om alt, hvad man måtte have på hjerte. Nina har valgt at arbejde inden for følgende fire områder: Individuel terapi, parterapi, eksistentielle samtaler med unge og stresscoaching.

Det er den empatiske og ikke-dømmende tilgang, jeg faldt for hos Nina, og jeg har selv brugt hende personligt og fået enormt meget ud af det. Derfor kan jeg stærkt anbefale Nina. Kontakt Nina her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking