Sarah Blicher - Body SDS
Menu Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS Online booking
Fysio- & kropsterapeut udd. v. Body-SDS

Aut. Fysioterapeut

Kropsterapeut

Uddannet ved Body-SDS

Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid.
Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk. Hendes måde at tage fat på har jeg ikke oplevet før – blidt og kropsbevidst.
Jeg er meget taknemmelig for hendes behandlinger og jeg har et indtryk af, at hun virkelig ved hvilke knapper, der skal trykkes på for at komme i en retning af velvære og harmoni

P.S. – og tak for endnu en super behandling

– Oliver Bjerrehuus

Kære Alle! Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjeck hos Sarah.
Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning

– Joachim Knop

Jeg har med stor effekt fået behandling af Sarah. Den fine brug af forskellige teknikker har stor positiv indflydelse på min velvære og hjælper ved skader til hurtigere helbredelse.

– John Norden

Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt. Samtidig går man fra en behandling hos Sarah Blicher mere afslappet og med større energi, end man kom.

– Lars Barfoed

Kære Sarah. Vil bare fortælle dig, hvor taknemlig jeg er for dine behandlinger. Jeg har prøvet lidt af hvert inden for behandling af mine ryg og hofteproblemer, men dine metoder har alligevel ramt plet på mange måder.

Du har virkelig truffet nogle ømme og følsomme punkter i mig, og sendt mig ud på noget af en følelsesmæssig rejse, samtidigt med at min krop rent fysisk taknemligt har reageret på behandling.

Min rejse er ikke noget jeg kommer let eller hurtigt igennem, den ender nok aldrig helt, men dine ord er alligevel nået ind og jeg forsøger meget på at holde dem fast i hukommelsen.

Små skridt ad gangen, men lidt har også ret! Med mindre spændinger i kroppen og fokus på god vejrtrækning kan rejsen ihvertfald starte.

Du er en af de få personer, som jeg har følt, tror på mig og min historie og faktisk “bryr dig” (kan kun forklare det godt på svensk?!), og skræmmende nok kender mig bedre end så mange andre på ganske få møder.

Længere forklaring for at sige oprigtigt tak, men er bedre til at skrive det end at sige det direkte.

Vi ses nok meget snart igen, når min krop og sind har brug for velvære!

– Laura Gjendal

Tusind tak for en god behandling. Jeg kan virkelig mærke, at det har hjulpet, og jeg følte bestemt, jeg var i trygge hænder

– Eline

“Jeg blev i den grad “velsignet” af din behandling. Hele min krop brusede af velvære resten af dagen“

“Tak for professionel behandling“

I min behandling benytter jeg bl.a.

  • Kropsterapi (udd. v. Body-SDS)
  • Fysioterapi
  • Zoneterapi
  • Pulserende massage
  • Sportsskade-behandling
  • Z-Health
  • Kostvejledning

Ring på 30 33 66 14, og book en tid til din behandling. Du kan også skrive via sidens kontaktformular.

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare. Jeg er fleksibel og altid åben for en god snak.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gratis tilsendt tips og øvelser 6-8 gange om året.

Jeg trækker lod om en gratis behandling én gang hvert kvartal, blandt alle nye tilmeldinger.

_____________

Skriv til mig i dag

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Det siger mine klienter
"Sarahs behandlinger er noget af det mest afslappende, jeg har udsat mig selv for i lang tid. Eftersom jeg ikke selv er behandler, ved jeg ikke, hvad hun egentlig gør, men effekten og resultatet er meget tilfredsstillende både fysisk og psykisk..."
-Oliver Bjerrehuus
"Jeg valgte at gå til Sarah Blicher med tennisalbue og problemer med ischias, fordi Sarah både er fysioterapeut og uddannet body-SDS. Behandlingen var meget effektiv. Sarah er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en helhed og bogstavelig talt sætte fingeren på det ømme punkt...”
-Lars Barfoed
“Jeg synes jo alle burde få et ugentligt tjek hos Sarah. Min krop nyder i hvert tilfælde hendes kyndige hænder, som fjerner nye og gamle skader samt sætter gang i den dybe vejrtrækning"
-Joachim Knop
Online booking